παιδικα παρτυ

Αν θέλετε το παιδικό πάρτυ σας να έχει επιτυχία, εμπιστευτείτε μας!!!

Κλείστε ένα στο 2310 271019 ραντεβού και ελάτε να φτιάξουμε μαζί ένα μοναδικό πάρτυ για το παιδί σας, δωστέ του τη χαρά το πάρτυ του να του μείνει αξέχαστο!

Το πρόγραμμα που θα απασχοληθούν τα παιδιά, να είστε σίγουροι ότι θα είναι το καταλληλότερο με τον χώρο, την ηλικία, το θέμα και τον αριθμό των παιδιών, έτσι ώστε να ζήσουν όλα τα παιδιά μαγικές στιγμές!

Τα θεματικά πάρτυ δημιουργήθηκαν για να ξεχωρίζουν από τα κοινά παιδικά πάρτυ και να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία στους καλεσμένους. Κάνοντας ένα θεματικό πάρτυ στο THE CAGE ESCAPE ROOMS το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας εξοικονομήσει χρόνο και θα μειώσει την όλη ταλαιπωρία της προετοιμασίας, γιατί η διακόσμηση του σπιτιού, η παραγγελία της τούρτας και του φαγητού θα πρέπει να ετοιμαστούν, σύμφωνα με το θέμα που επιλέξατε. Παράλληλα θα τους εντυπωσιάσετε όλους γιατί κάτι αντίστοιχο σίγουρα δεν θα έχουν ξαναδεί, ενώ τα παιδιά θα ζήσουν μία αξέχαστη ημέρα που θα θυμούνται για πάντα.

Προς το παρόν υπάρχουν 3 Διαφορετικά πάρτυ που μπορούν να γίνουν σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, σε ότι αφορά τη χρονική διάρκεια και το κόστος:

ΜΙΚΡΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ:

Τα παιδιά μέσω της εικονικής θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το διάστημα, να δουν από κοντά πως είναι ένα διαστημόπλοιο, να ζήσουν διαγαλαξιακά ταξίδια και πολλά άλλα!

ΜΙΚΡΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ:

Κάντε ένα ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό πάρτυ στο παιδί σας. Ένας αρχαίος ναός τους περιμένει να φέρουν στο φως σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα!

SUPER DETECTIVES:

Ο Κλέφτης των δώρων ξαναχτύπησε οι μόνοι που μπορούν να καταφέρουν να τα πάρουν πίσω είναι οι SUPER DEDECTIVES…!! Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να λύσουν γρίφους και να πάρουν πίσω τα δώρα του πάρτυ!

ΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:

κατάλληλος θεματικός στολισμός

ειδικές προσκλήσεις

μπουφές

ατομικούς χυμούς

θεματική τούρτα(κατόπιν συνεννόησης)

δωράκια για όλα τα παιδιά

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 2310 271019

ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ